tintapatron - toner 
Bezár
 
        tintapatron töltés, toner töltés, utángyártott tintapatron, utángyártott tonerkazetta, új és használt
        tintapatronok és tonerkazetták lézernyomtatókhoz és tintasugaras nyomtatókhoz

Tintapatron, toner tintapatron tonerkazetta újratöltés

Keresés


Keresett termék neve:

 Tintapatron töltés, toner töltés- Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

ce285, hp2054a, 285a, Brother MFC-5440CN, t7893, szombathely, ce285a, 1050, HP LaserJet 5L Xtra, t557

Top 50


Canon i9900
Canon i9950
Canon MP630
Canon MP540
Canon MP980
Canon MP620
Canon PIXMA iP6700D
Canon PIXMA iP6600D
Canon PIXMA iP5200R
Canon PIXMA iP5300
Canon PIXMA iP8500
Canon Pixma iP3600
Canon Pixma iP4600
Canon PIXMA MP600R
Canon PIXMA MP810
Canon PIXMA MP830
Canon PIXMA MP800
Canon PIXMA MP530
Canon PIXMA MP600
Canon PIXMA MP500
Canon PIXMA MP970
Canon PIXMA Pro9000
Epson Stylus SX100
Epson Stylus SX400
Epson Stylus SX205
Epson Stylus SX105
Epson Stylus SX200
Epson Stylus SX405
Epson Stylus S20
epson tintapatron
HP Designjet Z3100
HP Designjet Z2100
HP DesignJet 5500ps UV
HP DesignJet 5000ps UV
HP DesignJet 4000ps
HP DesignJet 5000ps
HP DesignJet 5500ps
HP DesignJet 5500 UV
HP DesignJet 4000
HP DesignJet 5000
HP DesignJet 5500
Lexmark C544
Lexmark X544
remax patron
Xerox Phaser 6300
Xerox Phaser 6350
Xerox Phaser 1235
Xerox Phaser 7700
Xerox Phaser 2135
Xerox Phaser 7400

Kazetta töltésNyereményjáték


Tintapatron, tonerkazetta? 5.000 Ft értékű ajándékutalvány INGYEN! Minden héten csütörtökön délelőtt 10 és este 6 óra között...

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor Te vagy a heti nyertes!

 Játékszabályok itt.

Telefonálj, mert ha csütörtökön délután 6 óráig nem hívsz, akkor az 5.000 Ft-os ajándékutalványodat mi tesszük zsebre...
+3630/550-90-65


HETI NYERTESEK:

Solymár Károly2019. 03. 14.
vass andrea2019. 03. 07.
Csákányos Sándorné2019. 02. 28.
Lengyel Mónika2019. 02. 21.
Husiné Fazekas Renáta2019. 02. 14.
Molnár Zsolt2019. 02. 07.
Szatlóné Bakos Zsuzsanna2019. 01. 31.
Tóth Kristóf2019. 01. 24.
Vidáné Vida Szilvia2019. 01. 17.
Török Éva2019. 01. 10.
További nyertesek

 

 

 

Tintapatron töltés, toner töltés- - Tintapatron töltés Nyíregyháza, toner töltés Nyíregyházán...Tintapatron töltés Nyíregyháza, toner töltés Nyíregyházán...

A Remax, az eredeti tintapatronok és tonerkazetták mellett, toner töltéssel és a tintapatron töltéssel is segíti a nyomtatási költségeid minimalizálását Nyíregyháza a Tesco áruház üzletsorán lévő nyíregyházi Remax üzletben ...

  A tintapatron töltés, a tonerkazetta töltés és felújítás már több mint 16 éve a Remax Hungary Kft. kiemelt szolgáltatásai közé sorolható. Mind a tintapatron töltés és a toner töltés esetén kiürült kazettáidat használjuk fel, és azokat töltjük fel, a tintapatronok esetében tipus specifikus tintával, a tonerkazetták esetén a típusnak megfelelő kiváló minőségű tonerrel.
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Mikor lehet hozni a kiürült tintapatront vagy toner kazettákat töltetni?
Nyitvatartási időnkben bármikor. Nyitva hétfőtől szombatig 9.00 - 20.00, valamint vasárnap 9.00 - 19.00 terjedő időszakban vagyunk.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Tintapatron töltés, toner töltés azonnal vagy másnapra? Mennyit kell várni?
Azonnal: ez a gyakorlatban tintapatron töltés esetében 10-15 percet jelent, tonerkazetta töltés esetében 30-60 percet jelent.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Milyen minőségre lehet számítani az újratöltés után?
Tintapatron töltés vagy tonerkazetta töltés után minden egyes esetben teszteljük a kazettákat, csak a kiváló minőségű kazettákat kell kifizetni.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Milyen élettartammal lehet számolni a tintapatron vagy a tonertöltést követően?
A tintapatron töltés vagy tonerkazetta töltés során a kazettákba az eredetivel egyező festékmennyiséget töltjük. Tonerkazetták többszöri töltése után előfordulhat, hogy az alkatrészek kopása miatt a kazetta pazarolni fogja a festéket, így hiába kerül bele a megfelelő mennyiségű festék, mégis valamenyivel kevesebbet lehet vele nyomtatni. Ez azonban csak a már sok (3-4) alkalommal feltöltött tonerkazettákra vonatkozik!
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Hányszor lehet újratölteni a tintapatront és a tonerkazettát?
Sok körülmény függvénye. Tintapatronok esetén ritkán előfordul, hogy egyszer sem, de volt már olyan kazettánk melyet 32 alkalommal tudtunk újra tölteni. Tapasztalataink alapján a tintapatronokat átlagosan 2-3 alkalommal lehet jó minőségben újratölteni. A tonerkazettákat szintén 2-3 alkalommal lehet jó minőségben újratölteni, utána általábban javasoljuk a kazetta felújítását.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Mi történik ha kiderül hogy a kazettám többé nem alkalmas az újratöltésre?
Tintapatron esetén javasoljuk az új eredeti vagy utángyártott patron vásárlását, melyet a későbbiekben szintén lehet majd újra töltetni. A nem tölthető patron veszélyes hulladéknak minősül, melyet veszélyes hulladék gyüjtő pontokon kell leadni.
A Tesco Áruházak bejáratánál a 2 foto cellás ajtó között általában található veszélyes hulladék gyűjtő konténer, melyben díjmentesen elhelyezheti kiürült tintapatronját, tonerkazettáját.
Tonerkazetta esetén a kazettákat típustól függően általábban fel lehet újítani. Ilyenkor nem nyúlunk a tonerkazettában lévő festékhez csak a hibás alkatrészeket cseréljük ki. Igy a kazetta élettartama meghosszabodik és ismét több alkalmommal lehet majd újratölteni.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Milyen garanciát vállaltok?
Élettartam garanciát.
Tintapatron töltés esetén a garancia érvényes amíg van festék a kazettában és nincs a kazettán külsérelmi nyom, illetve nem sérült a hologrammos cimkénk. A hibás töltött tintapatront elsősorban megpróbáljuk javítani. Amennyiben ez nem lehetséges kicserélni. Ha nincs csere patronunk akkor beszámítjuk új vagy utángyártott tintapatronban vagy visszafizetjük a vásárláskori vételárat.
Tonerkazetta töltés esetén a garancia érvényes amíg van festék a kazettában és nincs a kazettán külsérelmi nyom, illetve nem sérült a hologrammos cimkénk. A töltés során a tonerkazettát szakszerűen szét-összeszereljük, az alkatrészeket tisztítjuk, majd feltöltjük az előírt mennyiségű, minőségű festékkel. Garanciát csak a fentiekben részletezett elvégzett munkára vállalunk. Mível a tonerkazetta nyomtatási minőségét nem befolyásolja a tisztítás annál inkább a kazettákban lévő alkatrészek minősége, kopottsága ezért tonerkazetta töltés során a nyomtatási minőségre garanciát nem vállalunk! Garanciát csak a szakszerű szét és összeszerelésre illetve az előírt mennyiségű festék kazettába kerülésére vállalunk.
Tonerkazetta felújítása esetén a garancia érvényes amíg van festék a kazettában és nincs a kazettán külsérelmi nyom, illetve nem sérült a hologrammos cimkénk. A tonerkazetta felújítása során a kazettákat szétszereljük a kopott alkatrészeket új alkatrészekre cseréljük. Így a nyomtatási minőség kiváló lesz. Amennyiben mégsem lenne megfelelő a nyomtatási minőség akkor a hibás felújított tonerkazettát elsősorban megpróbáljuk javítani. Amennyiben ez nem lehetséges kicserélni. Ha nincs csere tonerkazettánk akkor beszámítjuk új vagy utángyártott tonerkazettába vagy visszafizetjük a vásárláskori vételárat.
A garanciális ügyintézés feltétele a vásárláskor kiadott blokk vagy számla bemutatása.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Van-e valamilyen kedvezmény tintapatron töltésre tonerkazetta töltésre?
Rendszeresen figyeld Facebook illetve weboldalunkat, ahol közzéteszük legfrisebb akcióinkat, kedvezményeinket.
 
 
Tintapatron töltés Nyíregyháza - toner töltés nyíregyháza
Elronthatja az újratöltött kazetta a nyomtatómat?
Szakszerűen elvégzett töltés esetén nem ronthatja el nyomtatóját az utántöltött tintapatron, tonerkazetta.


(3 szavazat)Kérjük értékelje ezt a cikket:


Címkék: epson toner töltés nyíregyháza, tintapatron töltés nyíregyháza, nyomtatópatron töltés nyíregyháza, toner töltés nyíregyháza tesco, tintapatron töltés nyíregyháza, toner töltés nyíregyházán, nyomtatópatron töltés nyíregyháza, tintapatron utántöltés nyíregyháza, nyomtatópatron utántöltés nyíregyháza, festékpatron töltés nyíregyházaHozzászólások... Tintapatron töltés Nyíregyháza, toner töltés Nyíregyházán...


üres festékkazetták

 Tisztelt Ügyintéző! 
Szeretnék érdeklődni, hogy visszavesznek-e HP Q2612A eredeti és utángyártott üres kazettákat.  Azonkívül használunk Q7553A kazrttákat, de abból csak néhány darab üres kazetta van.
Várom válaszukat!
Botos Gusztávné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Botos Gusztávné - 2013-02-10 13:11:16
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklődés

 Jó napot kívánok engem az érdekelne,hogy van egy canon pixma mg2550-es készülékem. És az lenne a kérdésem,hogy ha feltölttetem a patront akkor működdni fog? Nekem azt mondták,hogy figyeljek oda evvel a töltéssel,mert ha az eredeti patronját töltöm,akkor lehet hogy akkor is üreset fog jelezni ha fel lessz töltve. Olvasgattam arról hogy a nyomtatóban ki kell kapcsolni a maradék tintafigyelőt,de ebben a nyomtatóban senki sem tudja hogyan lehet.
Nagyon megköszönném ha segítene nekem ebben ugyanis nem szeretném potyára költeni a pénzem. vagy programmal kell resetelni?
Vagy ha az eredeti patron van feltöltva akkor simán megy és magától mutatja is a szintet?
 
megértését és segítségét előre is köszönöm!
 
Tisztelettel:Erdélyi Józse

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Erdélyi József - 2013-12-08 07:41:34
Válasz erre a hozzászólásra Tisztelt Erdélyi József Úr!
Az Ön nyomtatójában a PG-545, CL-546 -os patronok üzemelnek. Még viszonylag friss típusról van szó, hatalmas tapasztalat nincs vele. Ennek ellenére számos alkalommal töltöttük már ezt a patront gond nélkül. Pontos tintaszint visszajelzés a töltött patronoknál nem működik. Az MG2550 es nyomtatóval személyes tapasztalatom nincs, de pénz vissza fizetéses garanciát vállalunk a töltésre, ha mégsem fogadná el a töltött patronokat a nyomtatója. Egy próbát mindenképp megér a dolog.
Remélem tudtam segíteni.
Üdvözlettel:
Szabó Miklós

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
REMAX admin - 2013-12-12 12:57:52
Válasz erre a hozzászólásra Tisztelt Ügyintéző! 
Szeretnék érdeklődni, hogy utángyártott patront töltenek-e újra?

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Andrea - 2014-11-07 13:16:28
Válasz erre a hozzászólásraUtángyártott patron töltése

 Tisztelt Andrea!
Igen töltünk utángyártott patront is újra.
 
Üdvözlettel:
 
Remax

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Admin - 2014-11-10 09:46:47
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Tintapatron töltés Nyíregyháza, toner töltés Nyíregyházán...

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Tintapatron töltés Nyíregyháza, toner töltés Nyíregyházán..., festékpatron töltés nyíregyháza, nyomtatópatron utántöltés nyíregyháza, tintapatron utántöltés nyíregyháza, nyomtatópatron töltés nyíregyháza, toner töltés nyíregyházán, tintapatron töltés nyíregyháza, toner töltés nyíregyháza tesco, nyomtatópatron töltés nyíregyháza, tintapatron töltés nyíregyháza, epson toner töltés nyíregyháza

 

 

 tintapatron toner

Üzenőfal


 Tintapatron töltés, toner töltés- Elejére Tintapatron töltés, toner töltés- Vissza Tintapatron töltés, toner töltés- Következő Tintapatron töltés, toner töltés- Végére

"Tisztelt Vásárlóink! Sajnálattal kell közölnünk, hogy győri, illetve miskolci üzleteink végleg bezártak, nem működnek, "

Akkor a weboldalukon miért van még rajta?
Üdv.
A Megaparkban kapható ilyen toner "Philips pfa 822"?
Tisztelt Érdeklődők!

EGERBEN és BADAPESTEN A MEGAPARKBAN is várjuk Önöket szeretettel!

Tisztelettel Remax.
Tisztelt Vásárlóink és Kedves érdeklődők!

Sajnálattal közöljük, hogy Miskolcon, illetve Győrben már több éve megszűntek üzleteink, viszont DEBRECENBEN és NYÍREGYHÁZÁN továbbra is várjuk Önöket!!!
Tisztelettel, Remax.
Nem tudom mi van a céggel? Megsűnt. E-mailemet nem fogadják, telefont nem fogadják. Mi történt? Csödbe ment a cég? Tonnert szerettem volna töltetni!!!
Jó napot kivánok szeretnék érdeklödni hogy a Samsung MLT-D111L tonert mennyiért töltik újra?
Hello,Miskolcon van Remax ?
Hp M28a utángyártott keresek van nálatok? Ha igen mennyibe kerül?
Miért hirdetnek "nyerteseket", ha nem is veszik fel a telefont. Csaló banda!
Hello, az egri tesco üzletsoron működik még a bolt? Canon pixma ip2500hoz keresnék pg-40 black patront. Eredeti, utángyártott, töltés..minden érdekel. Köszi
 Tintapatron töltés, toner töltés- Elejére Tintapatron töltés, toner töltés- Vissza Tintapatron töltés, toner töltés- Következő Tintapatron töltés, toner töltés- Végére


Hozzászólások


22:44: Tisztelt Martin! Sajnos Győrben már nincs üzletünk, ráadásul ezeket a patronokat nem áll ...
Tintapatron töltés Győr, toner töltés Győrben...
15:23: Helló lenne nekem 7 DB bontatlan patronom, HP C4837A esetleg ti vásároltok fel ilyet? És ha nem ...
Tintapatron töltés Győr, toner töltés Győrben...
07:18: Helló! TN 1030 -as tonert töltenek-e Győrben, ha igen, mennyibe ...
Tintapatron töltés Győr, toner töltés Győrben...
08:34: Szeretnék érdeklődni, hogy Samsung ML-2106-os nyomtatóba van-e kazettájuk, és ha van mennyibe ...
Tintapatron töltés Debrecen, toner töltés Debrecenben...
11:20: Tisztelt ügyintéző! Kérdésem az hogy egy xerox 106R02763 tonnert feltöltenek-e? A másik ...
Tintapatron töltés Nyíregyháza, toner töltés Nyíregyházán...
17:47: Hp laserJet P1005 nyomtatót keresek megvételre. Vaaaan ...


 Tintapatron töltés, toner töltés- Akció    Tintapatron töltés, toner töltés- Akció

Akció

 

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

REMAX Printer futár - tintapatron, nyomtatópatron, tintapatronok, eredeti tintapatronok, tintapatron töltés Debrecen toner töltés debrecen, titapatron töltés Nyíregyháza tonertöltés Nyíregyháza, tintapatron töltés Győr toner töltés Győr tintapatron töltés Miskolc toner töltés Miskolc tintapatron utántöltés, utángyártott tintapatron, canon tintapatron, eredeti tonerek, HP toner, Canon toner, Xerox toner, Epson toner, Lexmark toner, Samsung toner, toner töltés, tonerkazetta, toner, nyomtatópatronok, toner tintapatron

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Tintapatron toner